Bine ati venit pe site-ul nostru www.vilaregent.ro             Baile Felix si Baile 1 Mai
   

Home
Cazare
Prezentare Pensiune
Imagini din Pensiune
Contact
 
Pensiuni Partenere
Oferte
 

Pensiunea Vila Regent

Baile 1 Mai

 

Pensiunea

Vila Regent
* * *
va intampina pe tot cursul anului, cu camere spatioase si elegante.

Va asteptam cu drag !

 

:: Prezentare Pensiune ::

      Pensiunea a fost deschisa in 2008 si este situata in Baile 1 Mai , una dintre cele mai cunoscute statiuni cu apa termala din Romania .

 Amplasamentul favorabil al pensiunii si anume la numai 200 m de strandul cu apa termala Venus din Baile 1 Mai si la numai 900 m de strandul Apolo din Baile Felix face din Pensiunea Vila Regent un loc ideal pentru petrecerea vacantelor si a concediilor , precum si o alternativa de cazare pentru realizarea curelor balneare .

      Totodata distanta foarte mica fata de orasul Oradea si anume 3 km pana la intrarea in oras si 7 km pana in  centrul Oradei recomanda Pensiunea Vila Regent ca o destinatie de cazare atractiva si pentru oamenii de afaceri sau delegatiile venite cu treburi in Oradea si care doresc sa beneficieze pe langa conditiile foarte bune de cazare si de avantajele unui loc linistit cu aer curat , ferit de tumultul citadin .

      De asemenea Pensiunea Vila Regent este un loc de popas excelent si pentru cei ce tranziteaza Oradea datorita apropierii de drumul national Oradea - Deva .

      Pensiunea amenajata intr-un elegant stil clasic dispune de  camere cu pat matrimonial , camere cu  2 paturi si camere cu 3 paturi . 

Totalul locurilor de cazare este de 40 .

      Camerele racoroase vara si calduroase iarna datorita unei excelente izolari termice ce face inutila prezenta aparatelor de aer conditionat , respecta standardul hotelier , fiecare avand vestibul si baie proprie, sunt spatioase si decorate cu gust , elementele de fier fojat ale balustradelor regasindu-se si in componenta mobilierului. Fiecare camera  are tv, internet wireless , majoritatea avand terase generoasa cu scaune si masuta .  

      La demisol se gaseste o sala de mese cocheta , de 40 locuri , care aduce a han boieresc si care poate gazdui evenimente placute : petreceri , reuniuni , botezuri .

La nevoie sala se poate transforma in sala de conferinta .

      Pensiunea dispune de o parcare proprie ingradita cu 15 locuri .

           

 
 
Va multumim ca ati ales Pensiunea Vila Regent si va dorim o sedere placuta la noi !
   
Site-ul este in proprietatea Pensiunii Vila Regent cu toate drepturile rezervate si este gazduit de inregistrare-domenii.ro                    Copyright ©2008 -      www.vilaregent.ro